El Fotocaching és la forma més divertida de descobrir un dels pobles més bonics d’Europa. Fes FotoCaching tot passejant per una ruta que et proposarem per racons molt amagats del poble. Una activitat per grans i petits!

Què és el FotoCaching?

Tenim 11 fotografies de Rupit que es van fer fa 100 anys. Amb el teu mòbil o tauleta digital les podràs veure amb el lector QR o amb el navegador  i hauràs de descobrir des de quin lloc exacte les va fer el fotògraf. Una forma d’aprofitar les noves tecnologies per fer un viatge en el temps al teu ritme!

Racons entranyables

Molts detalls passen desapercebuts als visitants de Rupit. El FotoCaching et convida a fixar-te en tots els detalls per acabar descobrint els seus racos i com han canviat durant els darrers 100 anys.

Escenes històriques

Les parets i carrers de Rupit estan carregats d’història. Tant grans com petits tindreu el repte de trobar on es va situar el fotògraf per comparar l’escena. En aquest moment podreu conectar amb el pes d’aquesta història i conèixer d’una forma divertida i visual aquest racó de món.

Com funciona el FotoCaching?

 • Fes la reserva

  Fes la reserva online pel dia que vulgueu venir i el número de participants que sereu. El preu és de 8€ amb el que col·laboreu en el manteniment de l'Arxiu Digital del CEC.

 • Imprimeix les instruccions

  En fer la reserva de l’activitat, tindreu un enllaç per descarregar-vos el mapa i informació dels racons a descobrir. També l'accés a les fotografies històriques i el codi QR. Imprimeix el document i porta’l amb tu a Rupit!

 • Accedeix a les fotografies

  Si voleu accedir amb el codi QR neessitareu tenir instal·latun lector en el mòbil. També hi podreu accedir directament per una URL. Obrireu una pàgina on hi haurà les fotografies històriques de Rupit.

 • Fes Fotocaching!

  Vine a Rupit i fes el Fotocaching! En el mapa-guia que t’hauràs descarregat hi trobaràs totes les instruccions per fer la visita més interactiva de Rupit!

Preguntes freqüents:

Què és un codi QR?
Els codis QR són com codis de barres però quadrats i amb més informació. Permeten donar accés a les fotografies històriques simplement enfocant cada codi QR amb una aplicació lectora de codis QR.
Podem venir un altre dia que no sigui el dia de la reserva?
L’accés a les fotografies històriques no el garantim per altres dates diferents a la reserva. Si heu de venir un altre dia, envieu-nos un correu a info@rupitviu.com i assegurarem l’accés a les imatges per la nova data.
Quin és l'horari de l'activitat?
No hi ha horari. L’activitat és lliure i autònoma. En el document que us descarregareu en fer la reserva hi ha detallades les instruccions de l’activitat i tota la informació necessària, tant per l’activitat en mode competició com en mode passeig.
Què necessito per fer FotoCaching?
- El mapa-guia imprès, que t’hauràs descarregat en fer la reserva.

- Un telèfon mòbil o tauleta digital per accedir online a les fotografies.

- Accés a internet, sigui amb el contracte de dades del teu dispositiu mòbil o sigui amb una wifi oberta del poble.

Hi ha alguna wifi disponible per accedir a les fotografies?
Tots els bars i restaurants de Rupit ofereixen accés a wifi pels seus clients. Demaneu-los l’accés!
Algú em guiarà?
L’activitat la fareu al vostre ritme i sense guia. El mapa-guia us servirà per passar per tots els racons i tenir informació de l’activitat.

Tens qualsevol altre dubte? Posa’t en contacte amb nosaltres!

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

El FotoCaching és una activitat organitzada per Rupit Viu! en col·laboració amb l’Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya. Part del pagament de l’activitat va destinada a col·laborar amb el manteniment d’aquest arxiu.

Amb la col·laboració de:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.