Cuides el que estimes i estimes el que coneixes

Una frase senzilla que expressa molt bé la raó per la que és important conèixer el lloc on vivim, tant com sigui possible: les seves històries, la seva gent, els animals que hi viuen, els arbres que hi creixen, el temps que hi fa, les seves aigües i els animals que hi neden i els que hi han deixat de nedar… Perquè si coneixem una mica millor tot això ho estimarem, i si ho estimem ho cuidarem. Per això aquesta Setmana Santa a Rupit Viu hem preparat 3 propostes per poder conèixer una mica millor Rupit i el Collsacabra.

Per una banda, l’historiador i arqueòleg Joan Llinàs ens guiarà en una visita cultural pel poble en la perspectiva de l’època del bandoler més famós, Joan de Serrallonga, i ens descobrirà episodis de la seva vida relacionats amb Rupit.

Per una altra banda, un metge microbiòleg amb vocació enciclopedista que ha voltat per mig món, en Xavier Vallès, liderarà una passejada pel poble i els seus entorns immediats per descobrir secrets que tenim davant els nostres ulls i sovint ens passen desaparcebuts: llegendes, toponímies, elements naturals, antropològics i històrics de Rupit.

I finalment, un membre de l’associació ornitològica més importat del país, l’Institut Català d’Ornitologia, ens guiarà en una sortida d’observació d’ocells. L’Abel Julien, un informàtic reformat a l’0rnitologia, ens ensenyarà a observar i identificar els ocells que tenim aquesta primavera a Rupit.

A continuació teniu els enllaços per trobar tota la informació, dies i sessions disponibles i fer les reserves, esperem trobar-vos-hi!

Parla de Rupit Viu i guanya’t un descompte del 10% per dinar a La Devesa

T’enviarem un cupó descompte del 10%  a ser bescanviat entre el 25 dabril i el 30 de juny  per dinar sol, en parella, en família o per grups de fins a 20 persones si ens ajudes a difondre Rupit Viu de la següent forma:

1) Publicant una foto o un text sota el tema “Estimes el que coneixes i cuides el que estimes” a la pàgina de Facebook de Rupit Viu o a Twitter citant @rupitviu o a Instagram citant @rupitviu
2) Fent-te seguidor de la pàgina de Facebook, de Twitter o del compte Instagram de Rupit Viu! Si ja n’ets seguidor també compta!

Teniu temps fins el dilluns de Pasqua!

Moltes gràcies!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.