Vine a buscar el teu tió perdut al bosc!

Pel preu d’un tió de Nadal, t’emportaràs una experiència que els teus fills recordaran sempre més: trobar el tió de Nadal al bosc!

On són? Com són?

Estan escampats per tots els boscos de Rupit i arreu del Collsacabra. Allà per on tu vulguis estar segur que n’hi ha un d’amagat!
Són tions caganers de debó, d’uns 30-40cm de llarg i 13-18cm de diàmetre, porten barretina i amb cara de murri entremaliat.

Com trobar-los?

Per sort els tenim a tots geolocalitzats. Si vols venir amb els teus fills a buscar-ne un nosaltres t’enviarem un mapa amb el lloc on està, una descripció, i les coordenades GPS per a que el puguis trobar amb el Google Maps!

Vull venir!

Si vols venir amb els teus fills a buscar-ne un fes la teva reserva en aquest enllaç (per grups de 5 o més fem descompte!). El preu és de 34€ per tió. Per qualsevol dubte podeu enviar-nos un correu a info@rupitviu.com .

Com funciona el Caçations?

 • 1. Compra el tió

  Compra online el teu tió. El preu és de 34€ per tió i podeu comprar els que us calguin. Oferim descomptes a partir de compres de 5 tions.

 • 2. Rebràs la localització exacte

  Uns dos dies abans del dia reservat t'enviarem un mapa amb la descripció per arribar al lloc exacte on hi ha el teu tió i les coordenades GPS (per buscar-lo com si d'un Pokémon es tractés). Buscar-lo serà un entreteniment per grans i petits!

 • 3. Vine a caçar el Tió de Nadal!

  El dia que ens hagis indicat hi haurà el tió esperant-vos. Gaudireu d'una passejada molt agradable i a més els vostres fills tindran una experiència inoblidable: trobar el seu tió enmig del bosc!

El Caçations a la TV, ràdio i premsa!

Preguntes freqüents:

És una activitat accessible per tothom, inclús per persones amb discapacitat?
Sí! Nosaltres proposem llocs interessants de passejar-hi i trobar-hi el tió de nadal. Però qualsevol persona o grup que tingui necessitats especials com per exemple limitacions en la mobilitat escollirem el lloc on s’amaga el tió per assegurar que tothom pugui gaudir de l’experiència!
Trobar el tió serà tant difícil com trobar bolets?
Cap boletaire t’explica on són els bolets… però nosaltres t’indicarem en detall on està el teu tió. Et donarem un mapa amb descripció per arribar-hi, les coordenades GPS i un enllaç a google maps. Si encara tinguessis algun problema podràs contactar amb nosaltres el mateix dia.
Quin és l'horari de l'activitat?
Podeu indicar-nos en les notes de la reserva cap a quina hora voleu anar a buscar el tió de Nadal.  Per defecte ell us estarà esperant a partir de les 11 del matí, i podeu arribar en el moment que us vagi millor. No trigueu molt que el tió s’angoixarà molt si el feu esperar massa estona!
El Tió pot arribar amb un missatge personalitzat?
I tant que sí! En fer la reserva heu d’escriure el missatge que voleu que porti el tió. Quan el trobeu el tindrà penjat del coll. Això el farà únic!!
Podem reservar taula per dina?
Per suposat! En fer la reserva podreu escollir el restaurant on dinar, entre totes les opcions disponibles. Trobareu tota la informació necessària per escollir l’opció que més us agradi! En tots els casos s’inclouen menús per adult i pel menuts.
I si plou?
Donem l’opció d’endarrerir l’activitat a una altra data, però ens heu d’avisar amb 24h d’antel·lació. I si no podeu canviar de dia hem dissenyat una opció confortable per dies de pluja amb espai d’aixopluc per si en desitgeu i prop dels serveis de bar i restaurant.

Tens qualsevol altre dubte? Posa’t en contacte amb nosaltres!

  El vostre nom (obligatori)

  El vostre email (obligatori)

  Assumpte

  El vostre missatge

  Una idea compartida per...

  Contact Us

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.